måndag 7 maj 2012

Fullt ös ...

... har det varit i helgen när Johan och Sigrid varit på snabbvisit. På fredagen var det familjemiddag och både Sigrid och Frida inväntade kusinerna Viktor och Saga. Det visade sig dock att Viktor plötsligt är stor och inte gillar att leka tjejlekar medan Saga höll jämna steg med Sigrid och Frida. Trots idoga försök gick det ej att få varken Klara eller Viktor att ge sig in i leken.
På lördag förmiddag var det fotboll i Furulund och Viktors lag hejades fram till seger av Sigrid och Saga som högljutt skrek "heja Viktor" kanske därför han gjorde två mål. Sen provade "di store" också på att spela.
På eftermiddagen skulle Johan springa Lundaloppet och jag tyckte vi kunde titta men Sigrid sa "pappa springer ändå så fort så man hinner inte se honom" så därför åkte vi till den andra helgattraktionen Stångby loppis. Familjen Persson fyndande en fin sekretär. Det plockades maskrosor i stora fång, grillades korv och Klara försökte hålla jämna steg med de stora töserna.
På söndagen blev det besök hos farfar och en kort strandpromenad.
Sigrid hann med ännu mer kusinlek och så Röret förståss och linbana och alldeles lagom till dagens hemfärd lärde hon sig att blåsa bubblor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar