söndag 14 september 2014

Aktiviteter

Det märks att hösten är på G inte minst när det gäller aktiviteter. Skrivargrupp, stickkafé o senioruniversitetet håller mig sysselsatt. I somras var Stina och jag på Emil Nolde utställningen på Louisiana.
I veckan var vi och lyssnade på fd konsthallschefen Cecilia Nelson som höll ett inspirerande föredrag och berättade om hans färgsprakande måleri.
I helgen har Klara och Frida varit här medan föräldrarna var på 40-års fest i Hamburg. Bakning och pyssel hör till aktiviteterna när dom små är här. Ett besök hos Margareta var också ett måste eftersom Sigrid var där i somras. Frida tyckte hon bodde jättelyxigt med en balkong med fönster och att man kunde se ända till Domkyrkan.  
När vi åkte därifrån ville Frida o Klara åka till kolonin och då är jag verkligen inte nödbedd. Syftet var att försöka hitta "min" igelkottsunge som rullar ihop sig och ser ut som en sten så det är lätt att trampa på den.
Frida gjorde en snitslad bana av äpplen och sen en liten skål med godsaker men den dök inte upp. Det pratades en hel del om valet och Klara hade bestämt sig hon skulle rösta på "hundpartiet!"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar