måndag 3 november 2014

Allhelgonahelg i Stockholm

Har haft lite lyxiga trevliga dagar i Stockholm. Lite kyligt en av dagarna i lekparken annars har det varit mer vårlikt än höstlikt. 
Sigrid o Nora hade kul innan vi gick på Kinarestaurang och lunchade. På vägen hem gick vi förbi en ...
... lampaffär där det skyltades med julattiraljer av alla de slag. Nora kunde inte se sig mätt på denna gamla TV:n som var inredd som ett vinterlandskap. Auktionspriset låg på 11 000 kr vilket inte bekymrade henne däremot undrade hon hur vi skulle kunna få hem den. Barn är kuliga!
En kväll gick jag och Maria på Dramaten och såg Tjechovs "Måsen". Innan vi gick in till allt det guldiga klappade vi Margareta Krook statyn på näsan. Statyn var uppvärmd och näsan blank o fin av alla klappar.
En av dagarna gick vi till konsthallen Färgfabriken och en utställning om spädbarnsforskning och konst. Här tittar Maria, Nora o Sigrid upp i taket på en massa ögon! Vi åkte också med en farkost där vi låg alla fyra på en säng med hörlurar och färdades genom ett mörkt rum. Finns kanske dom som tyckt att det varit läskigt men inte vi.
På fredagen blev det en fantastisk annorlunda thairestaurang där lamporna plötsligt började att blinka och åskan gick med blixt och dunder. Sigrid o Nora delade på en jättestor Banana split till efterrätt. Det fanns en vuxen i sällskapet som tog en alldeles egen. Man kan ju gissa vem? 
Bernie tar väldigt stor plats i familjen. Han fick en ny tidningsdress och när det gick lite väl långt sa Sigrid  "Nora, Bernie är ingen människa utan ett mjukdjur."
Maria fixade som vanligt mycket gott i köket...
Sigrid tränade någon slags hoppning och ...
... Johan och ...
... jag Halloweenslappade.
Söndagens hemresa blev dock en seg historia men strax innna kl ett i natt var jag hemma mer än tre timmar försenad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar