söndag 29 juni 2014

Vilken rolig dag!

Vilken rolig dag i Halland igår när jag fick följa med till Vessigebro där Saga, Viktor och Magnus skulle springa Hallandsloppet. Jenny och jag utgjorde en entusiastisk hejarklack.

Det som var så kul var att vi på -70 talet bodde i Vessigebro och detta arrangemanget utgick från Johans gamla skola. Det var en sympatisk tillställning genuint och familjärt och unikt att kunna få en kopp kaffe för 5 kronor.  Endast Räddningstjänsten var inblandad eftersom det regnade och åskade rejält när vi kom fram och p g a åskan kunde loppet brytas. Fast när det var dags solade det upp. Innan loppen tog vi en sväng i byn och bunkrade upp med lite mat och så slog vi läger på en av läktarna. Vessigebro är befriat från pizzerior och hamburgerställen även det ett sympatiskt drag. 
Alla fick medaljer och alla barn fick en och en gå fram och välja ett pris och  t o m Magnus vann på sitt startnummer. Det var inte tal om att ha chip för att mäta tiden utan här skannade man nummerlappen. Prisbordet för vuxna var nog också unikt för första pris var en fin grästrimmer. På hemvägen svängde vi in om Katrineberg som låg ganska så öde och huset vi en gång i tiden bodde i skulle rivas. En mycket lyckad dag. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar