torsdag 17 mars 2011

Quiz

Dagarna bara försvinner och med dem olika aktiviteter när vårbruket kom av sig p g a att blåst och snöblask satt stopp för det. Är imponerad av mitt pensionärsuniversitet och att man kunnat engagera så spännande föreläsare.Ämnena är vitt skilda så de sista gångerna har det handlat både om Afrika ett aktuellt ämne och hur man ljuger med statistik. Vad säger sonen?
I går träffades delar av det "gamla" ölprovargänget för att deltaga i quiz på Viva mitt gamla lunchställe som plötsligt slog igen men som återuppstått. Ola kockade i köket och lagade till en fantastisk Wallenbergare. Måste höra med honom hur man kan få till det brynta smöret så perfekt. Tilläggas kan att vårt lag vann så klart.


Annars har veckans stora händelse varit 1-årskalaset. Klara var förundrad över att fritt få lov att äta av en alldeles egen tårta. Jag tror förståss inte att hon ens uppfattade att det satt ett ljus i den för har man en storsyster som varit med innan så vet hon hur det går till. Likadant var hon mycket behjälplig med att öppna paket. Jag såg samma fenomen i Stockholm i januari när Nora fyllde år. När Saga fyllde år deltog inte Viktor ens när hon öppnade paketen. Förklaringen var att han inte var intresserad av småbarnssaker eller tjejsaker. Det börjas i tid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar