tisdag 3 juli 2012

Pratkvarnar med nyckelpigor

Det fanns så klart fler intressenter till att åka ut till "bonnalannet" för jordgubbsplockning så det fick bli ytterligare en tur.
Det gick lika snabbt att plocka idag och Frida hade fullt sjå att kånka iväg med sina så dom inte föll ur den toppade asken.
Vi fortsatte sedan till Pegasus trädgård i Hög där vi träffade på en entusiastisk man som berättad hur man kan göra kojor av pil. Vem vet det finns kanske ett ställe där man bygga en sådan?
Jag var så klart intresserad av odlingarna men det fanns dom som var mer intresserade av nyckelpigor som också fick följa med hem och som fick ett nytt bo i en tändsticksask.
Sedan fraktades di små hem till sina respektive föräldrar men det blev lite lek med Klara på Stångbys finaste gräsmatta.
Det blev en kul eftermiddag men alla mina barnbarn är ena riktiga pratkvarnar. När Viktor lämnades så blev Saga lite arg för hon hade så klart också velat följa med till jordgubbslandet och så vill dom ha med sig Sigrid och Nora men när dom kommer till Skåne så är väl säsongen slut och det hade kanske jag också blivit med minst fem ungar i landet..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar