söndag 15 augusti 2010




Helgen har tillbringats i ett 30-gradigt varmt Stockholm. Sigrid har haft sitt 4-årskalas fast hon fyller den 17:e. Hon skulle springa sitt första lopp "Mini-milen". Hon var aningen skeptisk innan och skulle absolut inte har "springskor" på sig utan sandaler för hon hade inte tänkt att ramla. Det gick bra och hon var ganska så stolt efteråt när hon fick medalj, mjölk och morötter. Hon sprang med en kompis. Nora fick följa det hela från vagnen "iklädd" vattenkoppor.

Efter loppet drog kalaset igång. Maria hade som vanligt dukat upp med utsökt mat. Hon hade också gjort en piñata där alla godispåsarna låg. När mörkret lagt sig drog sambaorkestern igång och Sigrid tyckte det var fint med "dansande prinsessor och kycklingar". På Hornsgatan vällde det fram cirka 30 000 löpare och det såg ut som ett pärlband av lysmaskar och att upptäcka Johan var näst intill omöjligt även om vi sagt att han skulle vinka upp.

Väl hemma konstaterade jag att det varit ett ordentligt regnoväder i Skåne och vid ett snabbt besök i kolonin såg jag att regnet satt fart på ogräset.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar